Tenim molt per oferir-te

WEBS I BOTIGUES ONLINE

Per què el teu negoci necessita una web

 Quatre conceptes claus per desenvolupar una web

Una web és una eina indispensable pel teu negoci.

Tenir una web, et permet tenir el teu negoci connectat 24 hores al dia, oferint els teus productes o serveis ininterrompudament.

Internet iguala les possibilitats entre una petita i una gran empresa. Pots disposar d’una pàgina web construida amb criteris de qualitat, accessibilitat i disseny, que et  permetran oferir serveis d’última generació (assistents online, foros de consultes, motors de cerca de productes, botiga online, etc.).

Un bon disseny permet al teu negoci accedir a un nou   mercat, incrementar vendes, enfortir la teva imatge d’empresa i diferenciar-te de la competència.

Els processos dels negocis a internet resulten molt més eficaços. Et permet tancar acords comercials més ràpidament. Sigui quin sigui el teu negoci.

Comencem?

T'oferim les 4 claus d'un bon disseny per que la teva web sigui accessible, atractiva i eficaç:

 

CREATIVITAT

RAPIDESA

a

És fonamental que el disseny de la nostra web sigui creatiu i visualment atractiu. El disseny ha de seduir, atraure i captivar a l'usuari.

Aconseguir despertar l'interés de l'usuari el més ràpidament possible. En 3 segons l'usuari ha de saber de què tracta la nostra web.

DIFERENCIACIÓ

SIMPLICITAT

Hem de donar a l'usuari informació innovadora, clara i precisa. Els continguts han de ser interessants, atractius i actualitzats amb regularitat.

És essencial que sigui un web de navegació fàcil, accessible i intuitiva. Si la informació confon a l'usuari o no troba ràpidament el que cerca marxa de la web.

RC60sl © 2018

e.mail: rc@rc60.com